Kroegentocht door Maastricht

Kroegentocht Maastricht

Een leuke kroegentocht op een step door Maastricht. Step naar deze kroegen en “proef” de historie van een van de oudste steden van Nederland. Klik op de knop ”navigeer” om naar de locatie te navigeren.

De Poshoorn

In het bruisende Wyck, op een steenworp afstand van Centraal Station Maastricht, ligt Stadsherberg de Poshoorn. Een authentiek gezellig doch hip-modern café.

Noon

Gelegen in het authentieke stadscentrum van Maastricht (stadsdeel Wyck), direct aan de Maas en met een fantastisch uitzicht op de stad. Zowel binnen, als op ons grote terras voelt het als vakantie. 

de-gouverneur-step-maastricht

De Gouverneur

Op een kleine steenworp afstand het markante en iconische stadhuis van Maastricht ligt de Gouverneur: een retro biertaverne waar meer dan 300 speciaalbieren koud staan, de menukaart is gevuld met lekkers voor de échte bourgondiër en het altijd gezellig is. 

Basilica

Hoe je ook wandelt door de straten van Maastricht, je komt altijd uit op ’t imposante Vrijthof hét hart van Maastricht. De Servaasbasiliek en de bloedrode Sint Janstoren markeren de westkant van het plein. Op het Vrijthof ligt Basilica.

Café Forum

Cafe Forum is, sinds november 2010, een ongedwongen en sfeervolle plek voor jong en oud. ‘The place to be’ voor een borrel, lunch, diner én om uit te gaan! Cafe Forum is gelegen in het artistieke Jekerkwartier van Maastricht.

bon-femme-step-maastricht

Bon Femme

La Bonne Femme is meer dan een café-restaurant. Het is een ontmoetingsplek voor borrel, diner en lekker uitgaan. We zijn er voor iedereen die van culinair lekker of van ‘spontaan plezier’ houdt. de menukaart wordt met dagelijks verse ambachtelijke producten samengesteld. 

Café Zuid

Café Zuid deelt deze prachtige plek aan de Maas met Toneelgroep Maastricht, één van de acht grote theatergezelschappen van Nederland. U komt in onze theaterzaal, de Bordenhal, via de glazen gang vanuit het café. 

Step Maastricht

De kroegentocht is helaas op zijn einde! Step Maastricht hoopt dat jullie genoten hebben van onze selectie kroegen in het historische centrum van Maastricht. Is het voor herhaling vatbaar? Kijk dan vooral even bij onze andere routes.