Route door Maastricht

Happy Kids route

Een speciaal gecreëerde route uw dagje uit met de kids! Step bijvoorbeeld naar het skatepark of naar de dieren in het park. Onder de naam staat informatie over de desbetreffende locatie. Klik op de knop ”navigeer” om naar de locatie te navigeren.

A –  Restobar MAMA

Restobar MAMA is gelegen aan de bekende Groene Loper in Maastricht. Een Leuke hotspot in Maastricht waar ouders kunnen genieten van een drankje en kinderen kunnen spelen. Hier kunnen de kinderen klimmen in de ”Klimrex” dino!

B – Smullies

Een hippe patisserie en ijssalon gevestigd aan de groene loper in Maastricht. Macarons, luxe gebak, koffie to-go en alles wat met chocolade te maken heeft gecombineerd met het lekkerste ijs, divers aanbod van smoothies en milkshakes.

C – The Gamebox

Een gloednieuwe Arcadehal waar je de allernieuwste games en arrangementen vindt voor het hele gezin. Met een playcard speel je de verschillende games en spaar je punten, die je kunt verzilveren tegen leuke prijzen! 

D – Skatepark De Griend

Een skatepark langs de Maas waar kinderen kunnen los gaan op het parcour. Kids kunnen gegarandeerd genieten van actie in dit park. Let’s skate!

E – Monseigneur Nolenspark

Het park in Maastricht waar een volière staat met vogeltjes. Iets verderop vind je diverse soorten dieren die hier leven. Richting de Prins Bisschopssingel vind je de oude berenkuil waar vroeger 2 beren leefde. Hier is Beer Jo te vinden waar de kinderen mee op de foto kunnen. 

 

 

brasserie tapijn

F – Brasserie Tapijn

De grote, sfeervolle hal waarin Tapijn gevestigd is, diende vroeger als eetzaal voor de manschappen van de Tapijnkazerne. Die bourgondische invulling van het gebouw wordt nu voortgezet als brasserie waar gastvrijheid heerst, een gemoedelijke rust en een plek waar jong en oud verzamelen.

G – Fort van Sint Pieter

Boven op de Sint-Pietersberg is het fort van Sint Pieter te vinden. Dit fort beschermt al ruim 300 jaar de stad tegen de vijand en is tevens het hoogste punt. Vanaf hier zie je de een groot deel van de stad.

H – Midgetgolf Monte Nova

Gelegen op de flank van de prachtige St. Pietersberg biedt Brasserie Monte Nova een groot terras en minigolf aan met een prachtig uitzicht over de stad Maastricht. Na een steptocht kunt u hier genieten van een lekkere kop koffie met Limburgse vlaai.